Bejelentkezés
Bejelentkezés ETR azonosítóval    Főoldal  |  Segítség
 
 
Tisztelt Egyetemi Polgárok, kedves Dolgozók, Hallgatók és Oktatók!
Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a Pécsi Tudományegyetem polgárai első kézből értesülhessenek egyetemünk aktuális történéseiről, és egyben maguk is részt vehessenek a Magyarország első egyetemének életéről, jövőjéről szóló diskurzusban. A Rektori hírek menüpontra kattintva tekinthetik meg a rektori hírleveleket, amelyekhez szabadon hozzászólhatnak, az Üzenetküldés menüpont révén pedig üzeneteiket, témajavaslataikat juttathatják el hozzám. Meggyőződésem, hogy az itt létrejövő kommunikáció hozzásegíthet minket a PTE fejlődéséhez. Kérem, tiszteljenek meg véleményükkel, javaslataikkal!

Üdvözlettel:
Prof. Dr. Bódis József
2012.07.17. | Hozzászólások: 0
Tisztelt Egyetemi Polgárok, Dolgozók, Hallgatók! A 2011/12-es tanév végén ismét elmondhatjuk, hogy az Egyetem életében meghatározó hónapokat tudhatunk magunk mögött egy továbbra is tartó tervezési folyamat közepette.
2012.04.17. | Hozzászólások: 0
Társadalmi és emberi felelősségünk és kötelességünk is megoldást találni, lehetőségeinkhez mérten enyhíteni Egyetemünk azon dolgozójának gondjain, akiket a cafeteria keret csökkenése hozott nehéz helyzetbe. Épp ezért az egyetemi polgárokat tisztelettel arra kérjük, hogy lehetőségeikhez képest támogassák az erre a célra létrehozott Szolidaritási Alapot.
2012.04.06. | Hozzászólások: 1
Tisztelt Egyetemi Polgárok, Dolgozók, Hallgatók! Köszönöm mindazokat a hozzászólásokat, melyek a 2011-es év összegzése kapcsán születtek. Az eredmények mellett örülök, hogy felszínre kerültek mindazok a mindannyiunkat foglalkoztató problémák, melyeket főként az év kezdetével életbe lépő szabályozások okoznak, és amelyek orvosolásához igyekszik Egyetemünk a lehetőségeihez mérten segítséget nyújtani.
2012.02.09. | Hozzászólások: 4
Ahhoz, hogy sikeres évet indíthassunk, elengedhetetlen, hogy számvetést készítsünk az elmúlt időszakról. Ne féljünk attól, hogy az eredmények mellett hibáinkat is meglássuk, kellő önkritikát gyakoroljunk. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy mindenki szorongással tekint a bizonytalanságokkal teli jövőbe, mindazonáltal biztos vagyok abban, hogy intézményünk a nehéz helyzetben képes olyan bástya lenni, mely alap a tervezéshez. Egyetemi és kari szinten is komolyan készülni kell a változásokra, ennek eredményessége a jövőnk záloga.
Szavazás
Pécsi Tudományegyetem
H-7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.
+36 72 501-500 | info@pte.hu | RSS